Meet The Insiders: Christiaan, Teamleider Expeditie

Wist je dat Christiaan op zijn twaalfde al met zijn vader bij The Inside rondliep? Een echte ‘Insider’ dus! Een aantal jaar later stapte hij zelf de vrachtwagen in bij The Inside. Ondertussen is hij zelfs doorgegroeid tot Teamleider Expeditie. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees snel verder.

Met de paplepel ingegoten

Christiaan begint enthousiast te vertellen: “Mijn vader was goede vrienden met Michael, de eigenaar. Hij was zelfstandig vrachtwagenchauffeur en The Inside had op dat moment nog geen eigen vrachtwagen. Daarom reed mijn vader regelmatig voor Michael naar beurslocaties. Ik was toen twaalf en een echte vrachtwagenfanaat, dus ik mocht wel eens met hem meerijden om de stands af te leveren. Zo ben ik met hem meegegaan naar Italië en Spanje. Dat waren erg leuke tijden.

Hierdoor heb ik The Inside bijna vanaf de start meegemaakt en zien groeien. Dat is erg bijzonder.”

Van Vrachtwagenchauffeur naar Teamleider Expeditie

“Mijn droom was om net zoals mijn vader vrachtwagenchauffeur te worden. Zodra het kon, maakte ik deze droom werkelijkheid bij, jawel, The Inside. Dit heb ik twaalf jaar met veel plezier gedaan. Ik moet wel toegeven dat ik tussendoor nog kort ben weggeweest. Maar ik ben ook snel weer teruggekomen. Het gras bleek toch niet groener aan de andere kant. 😉

Tijdens corona lag de evenementenbranche plat en werden beurzen afgezegd. In die tijd ging ik op uitleenbasis ergens anders aan de slag als vrachtwagenchauffeur. In deze tijd realiseerde ik me dat het leven van een vrachtwagenchauffeur niet meer helemaal bij me paste. Na twaalf jaar werkzaam gewerkt te hebben als vrachtwagenchauffeur, was ik wel toe aan iets nieuws.

Toen corona weer ‘voorbij’ was, vroeg Michael me om terug te komen naar The Inside. Dit wilde ik wel, maar niet meer in de buitendienst. Hier was veel begrip voor en er werd naar een oplossing gezocht. Zo is twee jaar geleden mijn huidige functie van teamleider expeditie ontstaan.”

Kan je wat meer vertellen over je functie Teamleider Expeditie?

“Ik ben eindverantwoordelijk voor elke auto die het magazijn binnenkomt en verlaat. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de juiste auto’s, met de juiste spullen vertrekken en dat ze ook weer worden gelost wanneer ze terugkomen.

Het is ontzettend leuk om alles vanaf de andere kant mee te maken. En doordat ik ervaring heb als vrachtwagenchauffeur, weet ik precies hoe het eraan toegaat op de beurslocaties. Met deze kennis kan ik de bussen zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat ze op locatie meteen aan de slag kunnen. Dit is vaak veel gepuzzel, maar daar houd ik gelukkig van!”

Werken bij The Inside betekent in drie woorden…

“Samenwerken, afwisseling en fun!” Nou, mooier kunnen we het niet eindigen, Christiaan!

Enthousiast geworden en wil je ook onderdeel worden van The Inside? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer.