Wij zijn
The Inside

één van Nederlands grootste internationale standbouwbedrijven

Werken bij The Inside is werken in een internationale omgeving waar teamwork, community en transparantie voorop staan. 

Teamwork

Je weet wat ze zeggen: één team, één taak. Klinkt misschien cliché, maar het is echt zo: bij The Inside is elk team even belangrijk voor het eindresultaat. Van de medewerkers in het magazijn en de standbouwers op locatie, tot de planners en de designers; elk team vult het ander aan, wat terug is te zien in de eindproducten. En daar kun je trots op zijn.

Community

En gelukkig vinden we het allemaal ook gewoon heel leuk om met elkaar te werken. Er heerst een écht familiegevoel met een team dat hart voor de zaak heeft. We zijn trots op de afgeronde projecten en de successen vieren we samen tijdens de vrijdagmiddagborrels en personeelsfeesten. En die personeelsfeesten, daar wordt nog lang over nagepraat. Die wil je dus niet missen! 😉

Transparant

Letterlijk. Wanneer je een stap bij ons in het kantoor zet, zal je dat direct zien (aan de glazen wanden) en voelen. Bij ons zijn de drempels laag en de lijntjes kort. Zo wordt een omgeving gecreëerd waarin iedereen zich vrij voelt om hun mening te delen, vragen te stellen en eerlijke feedback te geven wanneer nodig. Wij geloven dat deze transparantie leidt tot betere resultaten en sterkere relaties met zowel ons team als onze klanten. 

The Inside stands

Internationaal

Dagelijks werken wij met grote internationale merken en bouwen wij stands voor internationale beurzen. En niet nét de grens over, maar The Inside bouwt stands voor beurzen over de hele wereld. Dit zorgt voor een uitdagende en afwisselende baan, waar geen dag hetzelfde is. 

“Als ik aan kom lopen en ik zie de vrachtwagens voor ons mooie pand staan en iedereen is druk bezig, dan voel ik me écht trots dat ik hier werk.”
“Werken bij The Inside moet je ervaren: we werken aan mooie projecten en de werksfeer en de dynamiek binnen het bedrijf zijn erg goed.”
“In de werkplaats is geen dag hetzelfde. Elke stand is anders en je krijgt veel vrijheid. Hierdoor is het werk nooit saai of repeterend en kan je je creativiteit goed uiten.”
Vorige
Volgende

Wil jij bij ons aan de slag?

Inside information

Wil je meer ‘Inside information’ over hoe het is om te werken bij The Inside? Lees dan onze artikelen via de button hieronder.