Nieuws

Meet The Insiders: Tycho, werkplaatsmedewerker

Tycho begon tien jaar geleden bij The Inside als een stagiair. Ondertussen begeleidt hij als werkplaatsmedewerker zelf stagiaires: het cirkeltje is helemaal rond! Benieuwd naar het hele verhaal? Lees snel verder.

Meet The Insiders: Marlot, Projectmanager

Marlot maakte in juni 2023 de stap van de bruisende horecawereld naar de dynamische wereld van de standbouw. Sindsdien heeft ze veel geleerd en vooral mooie dingen meegemaakt. Benieuwd naar wat dat precies is? Lees snel verder!

Meet The Insiders: Christiaan, Teamleider Expeditie

Gepubliceerd op: 06-02-2023
Maak kennis met Christiaan, Insider door en door. Hij loopt al sinds zijn twaalfde bij ons rond en heeft The Inside en heeft het bedrijf dus bijna vanaf de start meegemaakt en zien groeien. In dit artikel lees je meer over Christiaan en zijn carrière bij The Inside.

Meet The Insiders: Jeffrey en Elzemiek, Werkplaatsmedewerkers

Gepubliceerd op: 24-10-2023
Maak kennis met Jeffrey & Elzemiek, ons ‘Inside-koppel’! 2013 begon Jeffrey als werkplaatsmedewerker bij The Inside en kort daarna kwam ook Elzemiek binnengelopen. Wat ze toen nog niet wisten, was dat dit het begin zou zijn van iets moois. Lees het hele verhaal.

Meet The Insiders: Leen, Werkplaatsmedewerker

Gepubliceerd op: 28-9-2023
Maak kennis met Leen, Insider in hart en ziel. Hij loopt al bijna 25 jaar bij ons in de werkplaats en heeft The Inside zien groeien tot het bedrijf van nu. In dit artikel lees je meer over Leen, zijn werk en wat het volgens hem zo leuk maakt. 

Meet The Insiders: Ramona, Sales Assistant

Gepubliceerd op: 21-8-2023
Benieuwd naar de Insiders? Lees hier meer, deze keer met onze altijd vrolijke sales assistent Ramona